Kan ik later verder werken aan mijn ontwerp

Ja, dat kan zeker. Al jouw ontwerpen (ook als je nog niet besteld hebt) blijven beschikbaar in jouw account. Je kan dus op ieder moment verder werken aan je ontwerp. Maak wel een account aan! Alleen dan weet je zeker dat er geen gegevens verloren gaan. Het opslaan van ontwerpen is ook erg handig wanneer je in de toekomst hetzelfde wilt gaan bestellen. Je hoeft dan niet weer opnieuw een ontwerp te maken. Natuurlijk kun je ook dan eventueel nog gegevens aanpassen in de editor. 

Vragen over later verder werken aan een ontwerp? Neem dan gerust contact met ons op.